Äppelblom och bristande motivation

15 May 13:10

Just nu orkar jag inte göra någonting. Sitter i någon slags dimma och ser minuter och timmar försvinna. Det jag försöker läsa fastnar inte och jag blir trött bara jag tittar på gamla tentor. Jag har hällt i mig två stora koppar svart thé, knaprat rosenrot och försökt sockerchocka kroppen. Resultat: kissnödig och lätt illamående, inte piggare. Det är med en tung suck jag sliter blicken från äppelkvisten för att titta ner i Isolerguiden igen.

Två år har gått sen du lämnade den här jorden. Jag saknar dig. ♥

facebook twitter bloglovin

2 kommentarer till “Äppelblom och bristande motivation”

 • Livet i byn May 15th, 2009 18:39

  Vilken vacker kvist, jag önskar jag hade en sådan hemma hos mig nu.

  ~Livet i byn

  [Reply]

 • Bella May 17th, 2009 20:02

  Tack snälla för dina lyckönskningar till huset, känns lite häftigt att sticka nyckeln i dörret till sitt eget hus :)

  Hoppas du får orken och motivationen tillbaka, inte alltid kul med tentapluggning…

  Kramar till dig

  [Reply]

Skriv en kommentar