Frost

2 Dec 09:35

Solsken och frost, vilken härlig morgon! Tyvärr verkade inte mina pelargoner tycka att det var lika härligt. De står på balkongen för att invänta sitt vinterboende hos ma på Gården och ser milt sagt lite hängiga ut efter nattens minusgrader.
.
Efter några riktigt intensiva dagar med spänningsmoment kommer huvudvärken som ett brev på posten, inte oväntat men definitivt ovälkommet. Det blir en lugn dag idag för ikväll bjuds det på vernissage och familjemiddag. Har jag tur finns det dessutom en julgran att ta med mig hem, den ska få bo i en gammal zinkhink på balkongen. I natt kommer finaste J hem efter några dagar med vänner i Berlin. Det är nyttigt att längta och sakna men det ska bli så skönt att ha honom hemma igen. Hoppas ni får en riktigt fin vecka!
facebook twitter bloglovin

1 kommentar till “Frost”

 • Bella December 2nd, 2009 20:22

  Hej hej!!

  Har varit en urusel bloggvän sista veckan men nu har jag läst ikapp hos dig och det låter inget vidare med huvudvärken, hoppas verkligen den släpper…

  Prag till våren låter ju hur kul som helst :)

  Hoppas du har en mysig kväll med J

  Många kramar Bella

  [Reply]

Skriv en kommentar