Brickor

21 Feb 10:38

Jag trotsade snöovädret igår på dagen för att handla en lyxig lördagsmiddag på ICA maxi här i förorten. Då gjorde jag, enligt mig, ett riktigt bra fynd. Träbrickor i matt svart färg och precis lagom stora för att rymma kvällsfikat för 20 pix! Tack för det sa jag och la ned två stycken i korgen. Resten av kvällen kurade vi här hemma med tända ljus, vin och hemgjord crème brûlée framför OS.

Idag skiner solen vackert men det är riktigt kallt och blåser gör det visst också men en lite tur ut blir det nog allt. Jag är just nu i omgörartagen här hemma och hjärnan arbetar febrilt för att få ihop helheten. Måste bara få med J på noterna också. ;) Ha en fin söndag!
facebook twitter bloglovin

2 kommentarer till “Brickor”

 • jessi February 21st, 2010 18:27

  Vilket fynd!! Ica maxi kan ha riktigt bra saker om man bara tittar efter.

  såå gott med creme brulee…

  kram

  [Reply]

 • Emma February 21st, 2010 19:19

  Ja! Till helgen ska vi till Umeå :) men vi kan hitta på något nästa helg eller under veckan :)

  [Reply]

Skriv en kommentar