Helgen

13 Jun 19:32

Vilken helg det har varit! Underbara små kattungar som busar och sover om vart annat, god mat, loppisfynd och mys med i alla fall delar av familjen. Ikväll blev det dessutom en, något försenad men mycket trevlig, födelsedagsmiddag för Hanna. Bilder på loppisfynden kommer en annan dag, nu blir det en kopp thé och en bra bok för att varva ner innan sängen kallar. Hoppas ni haft en riktigt fin helg!
facebook twitter bloglovin

4 kommentarer till “Helgen”

 • Sanna June 14th, 2010 06:08

  Låter som att du har haft en riktigt lyckad helg!Vilken häftig bild!!Är det en av kattungarna?
  /Sanna

  [Reply]

 • Fröken Piff June 14th, 2010 09:22

  Åh, sötekatten där:D Var de sådär långhåriga?

  Väntar spänt på att få se fynden då!!

  Kram!

  [Reply]

 • mylovelygrandma June 15th, 2010 09:48

  Hejsan!
  Vad roligt att du blev glad! för det stämmer ju :) vilken underbar bild på kattungen! såg de andra små kisarna på fb med.. helt underbara! är det kattungar från gården du åker till? Blir det österlenresa i år igen förresten? Kram på dig!!

  [Reply]

 • Hanna Maria June 23rd, 2010 20:58

  ja mysmiddag! tack för den!!

  [Reply]

Skriv en kommentar