[UGG Australia]

14 Nov 22:15

Godkväll Sverige! Down under är det morgon nu och vi har just ätit frukost och ska bege oss ut på nya äventyr här i Sydney där vi befinner oss för tillfället.

Uggs har jag sneglat på ett bra tag och drömt om kalla vinterdagar när tårna varit frostbitna. Nu befinner jag mig ju faktiskt i dessas hemland och har därför tänkt att införskaffa mig ett par. Frågan är ju bara vilka. Låga? Höga? Klassiska? Stickade? Bruna? Creme? Svarta? Just nu lutar det åt et par i klassisk modell och färgen camel, men vi får väl se vart det slutar.

Ha en fin vecka!
facebook twitter bloglovin

11 kommentarer till “[UGG Australia]”

 • Vit Poesi November 14th, 2010 23:25

  G`day downunder!! Låter som ni har det fantastiskt: Min bäste vän, han är från australien och när han var hemma och hälsade på förra året, så tog han hem ett par Ugg Cardy till mig. Bruna uggs och strumpan i en annan färg. Så fina!!
  Njut av er fina semester
  kram Malin

  [Reply]

 • Eldrid November 14th, 2010 23:39

  Så mange fine…svårt og velga!
  Fin fin dg til deg!
  ps..dem på bildet ser veldig comfy ut:)
  :) fra meg

  [Reply]

 • Gabriella November 15th, 2010 05:50

  Hej! jag antar att ni bara har det grymt bra där nere. Jag VET att ni har det. hoppas ni har tid att gå förbi i darling harbour och smaka på glassbaren jag jobbade på. jag bjuder!! Kramar

  [Reply]

 • Aratorps Lena November 15th, 2010 06:11

  UNDERBAR resa och vilket äventyr ni är ute på! Jag är helt inne på din linje; camel men den något lägre modellen. Har den högre nu i ljus beige. De blir lite större i storlek när man använt den ett tag! Kraaam!

  [Reply]

 • Nadine November 15th, 2010 08:07

  I love them all. And the good thing about Uggs is, that you can even wear them in summer with naked feets, because the sheepfur is cooling.
  Have fun with choosing!
  Nadine

  [Reply]

 • Vardagslyx November 15th, 2010 19:38

  Vad härligt ni har det!

  Kram Pernilla

  [Reply]

 • Fröken Piff November 15th, 2010 19:56

  Wiii, vad kul att höra från dig! Tycker definitivt att du ska investera i ett par uggs. Jag skulle vilja ha ett par svarta klassiska men de i camel är riktigt snygga. Mina fötter var skapligt nöjda i ett par låga mörkbruna uggs från shepherd förra vintern. Men hjälp vad det regnat idag, då kom mina Ilse väl till pass:)

  Ha det nu fortsatt fint! Lapa lite sol å värme åt mig med! KRAM KRAM!

  [Reply]

 • Therese November 16th, 2010 08:55

  Åh, så himla kul att å veta allt ni har gjort sen, saknar detta underbart sköna och trevliga land. Och jag älskar Sydney, bodde där i fyra månader och vet inte om det finns nån annan stad som jag gillar så mycket! Strand, vatten, shopping, mysigt, härliga människor, allt på samma gång!

  Klassiska Uggs låter som en bra idé, de är superfina.

  Ha en fortsatt skön resa!
  Kram Therese

  [Reply]

 • marie November 16th, 2010 16:59

  Vilken otroligt fin bild på dig(antar jag att det är) på båten! Sedan undrar jag vart du köpt de vit/blå randinga mys tofflorna?

  [Reply]

 • marie November 16th, 2010 17:00

  pinsamt…NU läste jag hela inlägget. Vart helt tagen av bilden och skorna först så jag läste inte igenom alls.. men men, bjuder på den!

  [Reply]

 • mammaxtre November 17th, 2010 06:08

  Uggs låter trevligt. Var nära att köpa sådana i NY när jag var där. Gjorde dock inte det… Här hemma är de svindyra. Passa på.

  [Reply]

Skriv en kommentar