.sunday inspiration

29 Apr 10:03

Bilder: sight.se fastighetsmäklare

Den här lilla lägenheten fastnade jag för när jag tog mig den sedvanliga turen på Hemnet. Det är ju inte riktigt min stil men jag fullkomligt älskar glaslampan och känslan av man tager vad man haver. Designklassiker i all ära men jag gillar när det känns som att man inte behöver spendera hundra tusentals kronor för att inreda ett hem. Lägenheten ligger på Södermalm här i Stockholm och ni hittar den här.

Nu ska jag duka upp lite frukost på balkongen och senare bär det av in till Kungsträdgården för att njuta av de utslagna körsbärsträden.

FIN SÖNDAG!

facebook twitter bloglovin

6 kommentarer till “.sunday inspiration”

 • Karin A April 29th, 2012 10:47

  Frukost på balkongen och körsbärsträd i Kungsan. Det låter som en underbar söndag! :) Härliga inspirationsbilder du bjuder på…inte helt min stil heller men det fanns några roliga och inspirerande idéer där.

  [Reply]

 • PSbyDila.com April 29th, 2012 11:04

  This is really gorgeous, I would definitely wanna live here..

  [Reply]

 • Kristina - ingen vanlig dag April 29th, 2012 12:19

  Precis vad jag också tänkte när jag såg bilderna – man tager vad man haver. Utan att det för delen blir rörigt, bara charmigt.

  Hoppas ni får en riktigt fin dag med sol och vacker blomster!

  Kram.

  [Reply]

 • Lina April 29th, 2012 13:53

  Vilken underbar inspiration! Rentutav urtjusigt!

  [Reply]

 • jennifer April 29th, 2012 19:27

  hej maria!!!
  så udda place, men grymt coolt.
  tack för dina snälla ord.
  kan inget, nästan inget, om min kamera. smått frustrerande ibland men det går framåt :).
  du däremot. grym!!!!
  ha en mysig kväll!
  kram//jennifer

  [Reply]

 • Ekomorsan April 29th, 2012 21:39

  Vilket underbart hem! Kanske inte heller så som jag själv hade inrett men håller med dig om att den där “man-tager-vad-man-haver” känslan inspirerar till tusen!

  [Reply]

Skriv en kommentar