.apartment styling

3 May 11:07

             
Bilder: Fantastic Frank

 

Att Fantastic Frank tar annorlunda mäklarbilder är väl ingen nyhet direkt. Jag tycker ändå att det är rätt befriande att stöta på ett objekt som detta när man tittat på lägenhet efter lägenhet på Hemnet där alla är tagna ur liknande vinklar med liknande styling. I den här lägenheten har dom, trots att den är tom, fått med många fina detaljer som de vackra gamla elementen, gasspisen, fina gamla köksdetaljer och den vackra fiskbensparketten. Ljuset i bilderna och de annorlunda vinklarna tilltalar mig också liksom den sköna kontrasten av svart och grönt. Lägenheten finns här.

 

Ikväll blir det carbonara med vitkålspasta till middag. Jag har ju tidigare använt zucchini istället för pasta (en riktig höjdare) men ikväll ska vi alltså prova med vitkål. Bara för att det är annorlunda och jag tycker om att prova nya saker. Återkommer med recension!

 

Fin Torsdag!

 

ps. Jag vet att texten i inläggen är lite knepig att läsa. Den blir väldigt ihoptrycket och av någon anledning så vill den inte samarbeta med mig, varken när jag vill göra nya rader eller fetmarkera. Mycket irriterande men ja hoppas att det snart ska var fixat.

facebook twitter bloglovin

4 kommentarer till “.apartment styling”

 • LiseLotte May 3rd, 2012 11:42

  Innovativt måste väl vara deras ord. Alltid lika roligt att titta på.

  [Reply]

 • Johanna May 3rd, 2012 12:40

  Dekas bilder är helt klart annorlunda och de lyckas med att väcka ens uppmärksamhet,) Ska bli spännande att höra hur maten blir…Kramar

  [Reply]

 • Anna/Rackarungar May 3rd, 2012 14:46

  Fantastic Frank gör verkligen skäl för sitt namn. Hur läckert som helst.

  [Reply]

 • Anna Gillar May 4th, 2012 09:02

  Blir alltid lika glad av att kika in på din fina sida! Och du, stort tack för gulliga ord häromdagen på min sida, det värmer så gott. Trevlig helg nu! Kram, Anna

  [Reply]

Skriv en kommentar