.bathroom

14 May 13:10

Bilder: Bolaget

 

Vårt badrum skulle jag gärna göra om. Det renoverades under tidigt 90-tal då lägenheten stambyttes och även om det inte är katastrofala materialval så drömmer jag om att få göra det på vårt sätt. Dessa inspirerande badrumsbilder kommer från den här lägenheten och jag hittade dom via Emma. Så enkelt, ljust och snyggt. Hela lägenheten är helt underbar så ta er en titt och njut!

 

Det blev ett lite uppehåll här på bloggen över helgen. Vi hade fint besök från norr och helgen spenderades med att uppleva huvudstaden ur en 5-årings perspektiv. Skansen och Junibacken blev några av stoppen även om lille A mest verkar gilla att åka buss, rulltrappa och tunnelbana. Sälarna på skansen och att äta sockervadd var dock väldigt uppskattat. Det var smått underbart men både jag och J däckade i soffan på söndag kväll. Puh! Idag ägnar jag dagen åt jobbsökande, min tid som student är ju snart slut. Vinden viner runt knutarna här uppe på berget och det är riktigt kallt. Jag värmer mig med en kopp te och yllefilten virad runt axlarna samtidigt som jag njuter av gravlaxmackor. Svärmor vet vad vi saknar mest från Norrbotten, god gravlax och torkat renkött. Tack!

 

FIN MÅNDAG!

 

facebook twitter bloglovin

8 kommentarer till “.bathroom”

 • Sofia May 14th, 2012 16:46

  Jag känner igen det där – man vill göra på SITT sätt, även om rummet är helt ok. När det inte riktigt faller en i smaken, men som det egentligen kanske inte är något “fel” på det..

  Ha en skön kväll! Kram

  [Reply]

 • Bella May 14th, 2012 20:29

  Riktigt snyggt badrum! Fräscht och enkelt! Visst är det ju så att man vill göra hemmet till sitt eget, sätta sin prägel…

  Mysigt med besök hemifrån!

  Lycka till med jobbsökandet och ha en trevlig måndagkväll

  Kramar Bella

  [Reply]

 • Charlotte May 14th, 2012 20:40

  Hej söta du!

  Nu var det väl ändå dags att jag skrev en rad eller två till dig, eller hur? Har ju inte sagt grattis till flytten eller nånting, så kul!! :D

  Har ingen lust överhuvudtaget att blogga, vi får se om det blir annorlunda när jag flyttat och kommit på plats. Vet ej men just nu känns det inte så:( Det är bara jobba, äta, sova ungefär.. mycket packa nu det sista också, puh!

  Hur går det med sluttampen av plugget? Allt under kontroll? Finns det några passande jobb att söka?

  Kram!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Fina du, tack!

  Har nästan gissat att blogglusten svalnat lite för dig. Självklart hoppas jag att den kommer tillbaka men jag förstår att du har fullt upp nu. Har ni hittat någon lägenhet eller hus?

  Mjo, det går ok även om jobbsökandet tar lite tid just nu. Joda, nog finns det jobb men kanske inte med precis det jag vill göra. Men, det löser sig. Hoppas jag. :)

  Stor kram!

  [Reply]

 • annixen. May 14th, 2012 21:34

  Det där badrummet var fint! Tänk att ha ett sådant ljusinsläpp med stort fönster.

  Kul att vara på tur i sin egen stad med liten gäst :)

  Kram!
  A

  [Reply]

 • Hannasinspo May 15th, 2012 08:48

  Helkaklat och mint, vad kan gå fel? :)

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Eller hur! ;)

  [Reply]

 • Maria - Mary made this May 24th, 2012 22:40

  Oj så fint. Förutom badrummet måste jag säga att jag gillar den randiga filten i förgrunden på sista bilden. Undrar var den finns…:-)
  Kram!

  [Reply]

Skriv en kommentar