.sparkling water

28 May 12:38

 

Igår blev vi med sodastream. Det blev en såndär snygg en från Aqvia som jag precis såg finns i annonsen från NK i senaste Plaza. Skillnaden är att vi köpte vår på Blocket, i princip oanvänd och för en bråkdel av priset. Jojagtackar!

 

facebook twitter bloglovin

8 kommentarer till “.sparkling water”

 • Linda - Harmony Home May 28th, 2012 13:28

  Kul när man göra såna fina fynd på Blocket!

  Fin måndag! /Kram

  [Reply]

 • Jess May 28th, 2012 14:30

  Den snyggingen har jag också, min köpte jag på Gekås :) Måste bara se till att köpa ny patron – den har varit slut på tok för länge nu. Kram

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Åhå, på Gekås får man nog också betrakta den som ett fynd! ;) Ja, då är det dags. Man blir lite smått beroende av bubbelvatten. Haha.

  Kram!

  [Reply]

  Jess svarar:

  Jag har till och med sett att de har Kitchen Aid på Gekås (låter som jag hänger där varje dag haha) så visst kan man fynda. Kram

  [Reply]

 • pernilla plaza interiör May 28th, 2012 18:11

  TACK! Du tar ju sååå fina bilder!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Tusen tack fina du!

  [Reply]

 • Fotograf Sofie Gustafsson May 29th, 2012 18:02

  Å, lovely! Vill också ha en!

  [Reply]

 • Mary May 29th, 2012 20:14

  Gött!! Blocket-köpet alltså! Känner ett starkt “måstehabubbelvattebnmaskinnuuuuu” och eftersom jag är otålig deluxeversionen så går jag konstant och muttrar, när jag är på Ica och shoppar miljöovänligt bubbelvatten, att “nimåstevijuändåtaochköpaensåndäraena”.. Ja, du förstår ju, såhär kan jag ju inte ha det!! Tack för inspirationen vackra du! ;)

  Kram

  [Reply]

Skriv en kommentar