.instagram

31 May 16:44

                                                      

Jag har försökt bli lite bättre på att uppdatera här de senaste dagarna men idag måste någon eller något varit emot mig. Internet vägrar fungera igen efter det att jag drog ut kontakterna under åskovädret som drog förbi vid lunch. Men det värsta av allt var att macen fick bada. Jag såg som i slow motion hur vattenglaset tippade och hur vattnet rann ut mellan tangenterna på min fina dator. Panik! Nu ligger den i alla fall upp och ner på ris (tack Anna-Rackarungar) och torkar. Så ska den ligga några dygn innan man får slå på den igen, Håll tummarna för att den fungerar sen.

Under tiden får jag lov att uppdatera via iphonen och visa bilder från min Instagram. Jag gillar verkligen den appen! Det är kul att kunna titta tillbaka på vardagsbilder så jag försöker ta minst en om dagen.

Nä fy, nu hoppas jag att den här dagen bara blir bättre.

facebook twitter bloglovin

10 kommentarer till “.instagram”

 • Johanna - Love this today ♥ May 31st, 2012 18:06

  Å nej! Hoppas den klarar sig. För några år sedan spillde min sambo mjölk över datorn jag lånat av min syster, eftersom min gamla då hade gått sönder. Vi fick lämna in den för att få igång den, men den klarade sig iaf.
  Hoppas verkligen att du får en fin kväll nu! :)

  [Reply]

 • Pernilla May 31st, 2012 19:30

  Åh, vilken otur! Hoppas verkligen den klarar sig!

  Fina bilder i alla fall! Härligt när man kan få vardagen att se så där vacker ut:)

  Kram Pernilla

  [Reply]

 • Karin A May 31st, 2012 22:25

  Usch vad trist! :( Jag hoppas verkligen att du får igång datorn igen. Kul att du finns på instagram. Får ta och leta upp dig där! Hoppas dagen blivit bättre än den började och att du får en riktigt fin helg…

  Kram

  [Reply]

 • annixen. May 31st, 2012 23:02

  Men oj! Hoppas att den klarar sig och vilket himla bra tips! hon kan hon, Anna :)

  [Reply]

 • Amanda Rodriguez June 1st, 2012 08:08

  Åh nej, hoppas verkligen att den klarar sig! Förstår att du fick panik!! Men åh så fina bilder du tar, ska definitivt börja följa dig på instagram.
  Kram A

  [Reply]

 • Sussi June 1st, 2012 13:34

  Åh, nej…jag håller tummarna för att du får liv i den igen…
  vad heter du på instagram? Jag är sussin, fullkomligen älskar appen, då jag aldrig kommit överens med Fb.

  [Reply]

 • Charlotta - www.ohlovely.se June 1st, 2012 15:36

  Underbara bilder du tar. Vackert som tusan. Härligt ljus även om du bara tagit med iPhone. Jag är imponerad. :)

  Hoppas datorn klarar sig. Håller tummarna!

  Kramar från Lotta

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Tack fina du! Kram

  [Reply]

 • lejnox June 2nd, 2012 11:54

  Datorn (eller mobilen) är ju som ens levande bibliotek numera så i fall den skulle gå förlorad med alla bilder, musik osv känns så ruttet.
  Hoppas du har turen på din sida och att inget har gått förlorat på datorn!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Ja, fy så nervös jag var. Tack! Nu verkar det dock som det klarar sig. Peppar peppar!

  [Reply]

Skriv en kommentar