.weekend

3 Jun 22:18

                  

 

Nu sitter jag faktiskt här på min dator som verkar fungera som den ska. Peppar peppar. Nu är det däremot internet som helt lagt av så jag försöker via iphonen trots allt. Nu blir det några sista bilder från instagram, imorgon är det jag som tar fram och dammar av kameran. Vi var på loppis i helgen så jag har några loppisfynd att visa er. Har jag sagt att jag älskar loppis? I övrigt har denna regniga helg bjudit på god mat, fix i morfars stuga och lite annat pyssel. Igår kväll bäddade vi ner oss i soffan och såg Jane Eyre, det var många många år sedan jag läste boken men åh så fin den är.

 

Hoppas ni haft en fin helg!

 

facebook twitter bloglovin

3 kommentarer till “.weekend”

 • annixen. June 3rd, 2012 23:00

  Men så skönt att höra att datorn fungerar!! så kul med Instagram och vilken härlig mix av bilder!

  Kram!
  a.

  [Reply]

 • marple June 4th, 2012 07:28

  Ah, the book is great! But that particular movie about it… not as good as I expected. So much unused potential!

  Love your pictures, love your blog!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Thank you, it makes me happy that you like it!

  [Reply]

Skriv en kommentar