.flea market bargains

4 Jun 17:21

 

Detta blev helgens loppisskörd. Ingen inredning således men lite påfyllnad i garderoben. Italienska skinnskor och en skinnväska i samma nyans för 50 pix. Jag tänker mig detta till stuprörsjeans och en vit blus eller skjorta, sittandes på en uteservering en ljummen sommarkväll. Om nu sommaren tänkt komma tillbaka någon gång!? Som ni kanske har sett nu så är LIVING by igång och länkarna ska fungera som dom ska. Titta gärna in där också besök mina duktiga blogg-kollogor och deras fina bloggar! Snart hoppas jag även att mobilversionen av mariaemb.se ska fungera och se lite bättre ut.

 

Nu ska jag böja med middagen. Fiskburgare står på menyn och jag har just kommit tillbaka från affären med en påse full av godsaker. Saltå kvarns surdegsbröd, färsk sejfilé, aioli och annat gott. Hoppas J kommer hem från jobbet snart för jag börjar bli riktigt hungrig!

 

         

 

FIN KVÄLL!

 

facebook twitter bloglovin

12 kommentarer till “.flea market bargains”

 • Ekomorsan June 4th, 2012 18:01

  Snygga fynd! :)

  [Reply]

 • Jess June 4th, 2012 18:28

  Fina fynd och den där fiskburgaren lät inte helt fel! Ha en skön kväll. Kram

  [Reply]

 • Maria - Mary made this June 4th, 2012 19:10

  Supersnygga skor! Hoppas datorn har repat sig…
  M

  [Reply]

 • Johanna - Love this today ♥ June 4th, 2012 19:34

  Verkar som om du hittat fina fynd. Och den där matkassen lät inte fel, yummie!

  [Reply]

 • Linda June 4th, 2012 21:58

  Åhh vilka fynd!! Vilken härlig inspiration du jämt bjuder på från er underbara lägenhet!

  Hoppas allt är bra fina du!

  Kolla gärna in mina smycken på bloggen :)

  Kramar Linda

  [Reply]

 • Sofies Stiltje June 4th, 2012 22:01

  Du hade också fyndat fint! Vilka kap!

  Det var på Badhusparkens loppis jag hittade min såsskål, så visst dyker det upp många godbitar där titt som tätt :-)

  Kram, Sofie

  [Reply]

 • Dr Grane June 5th, 2012 10:12

  Det var inte illa! Jag dröjer mig ofta kvar vid skohyllorna på mina loppisrundor och ibland hittar man något fint som passar. Himla skoj faktiskt. Jag unnar mig sällan dyra skor som jag vet att jag kommer att använda några få gånger. Högklackat tillhör den kategorin. De åker på i vissa jobbsammanhang och på fest men sällan annars. Å andra sidan vill jag inte avar utan dem de där få gångerna de åker på. Då kan de verkligen bli pricken över i:et.

  Jag är relativt ny i blogsvängen men har följt några favoriter ganska länge. Konstigt nog har jag inte hittat dig förrän nu idag. Jag föll för din blogg direkt. Du har en stil jag gillar och dessutom snyyga bilder och layout! Hade din blogg varit en tidning hade den hamnat i korgen både en och två gånger.

  Tack för det!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Tack snälla du! Så kul att du gillar min blogg och tack för att du tog dig tiden att skriva en kommentar. Det värmer ska du veta! Jag är precis likadan när det kommer till skohyllan på loppisar och second hand affärer. Nä, ska man unna sig lite dyrare skor ska det vara sådana som man har ofta och länge.

  Lycka till med bloggandet!

  /Maria

  [Reply]

 • emelie June 5th, 2012 13:37

  Åh vilken fin blogg du har!

  SÅ vacker. Lägger till i min lista.

  Och så hittade jag en till blogg – Ekomorsan. Vilken dag!

  [Reply]

 • Antonia June 13th, 2012 11:32

  Du har potential vad gäller kreativt fotande men tyvärr fotgraferar du samma sorters bilder om och om igen. Samma bord, samma tavla i bakgrunden, samma krok, samma stol osv osv. Och än värre alltid samma vinklar!

  varför så rädd för färg? Det är då det bildas stämning, bort med det kliniskt vita.

  Och  er nya blogginredningsportal är ju rena skämtet? ALLA bloggar är likadana, samma stil, samma inredning!

  Minns förr att du hade en PERSONLIG blogg det är den inte längre Maria. Jättesynd…helt seriöst tänk om du vågade vara DU!

  Tyvärr kommer du aldrig att utvecklas för du har stått och stampat länge nu med ditt fotande. Är det värt, Maria bara för att vara inne och poppis? För många av oss som förr gillade din blogg är det bara MEH!

  Din Instagram var en härlig kontrast men senaste veckorna har även den blivit stel och opersonlig. Jag förväntar mig inga bilder från ditt liv där längre förutom om de kan tas i vitt, eller hur? Trist…

  Ledsen om orden var hårda, du behöver ej publicera då detta är för DINA ögon inte för att skapa otrevligheter därav att jag skriver i ett äldre inlägg. Tycker bara det är synd om dig som bara har EN sorts besökare, en sorts publik, hur ska du då utvecklas?

  [Reply]

  Dr Grane svarar:

  Ursäkta mig fröken “jag vet allt”. Så hård kritik kan man möjligen mäkta med att ta om du signerar chefsredaktör på Elle eller dyl, men det vet jag att du inte är. :) Att påstå att någon inte är personlig är fullständigt galet. En personlighet kan ändras och utvecklas och har bara med den enskilde personen att göra. Du kan inte bedömma någon annans personliga tycke och smak. Dessutom har bloggare fullständig frihet att kamouflera sig själva och visa upp just så mycket personlighet som de har lust med, eller hur?

  Om det var konstruktiv kritik du menade att ge så skulle du varit mer försiktig i dina ordval. Det kan vara peppande att höra någon säga “jag sakna dina härliga färgglada bilder” eller dyl. Du kanske tom hade kunnat skriva “ett litet tips från en fotografkollega: prova att byta vinkel så kan du få ännu häftigare effekter”. Man kan ge konstruktiv kritik om man vill någon väl.

  Så till sist… Att överhuvudtaget skriva så hårda ord till någon som delar med sig av sitt skapande – gratis – är fullständigt huvudlöst och menigslöst. Har du tröttnat så byt blogg eller skapa din egen (perfekta och personliga, om nu något personligt någonsin kan bli perfekt?). Dina ord kan aldrig någonsin upplevas peppande eller utvecklande de är enbart sårande och tar energi. Elakt! Sluta med det!

  Så till Maria, sådana hör kommentarer ska du helt och hållet strunta i. Följ ditt hjärta och var sann mot dig själv! Tjejen som skriver är antagligen avis och kan inte hantera din framgång. vi är många som gillar det du gör – fokusera på det!

  [Reply]

 • mariaemb. » .weekend gardening June 13th, 2012 17:07

  [...] har dagen idag varit fin. Ja, om man bortser från en kommentaren som kom här idag. Fy så ont ord kan göra. Fast mest så förstår jag inte varför man vill läsa en blogg [...]

Skriv en kommentar