.flowers from the balcony

5 Jun 20:08

 

Det gäller att ta tillvara på de blommorna som finns nu. Mina penséer som varit så fina i plåthinken på balkongen hade blivit lite för höga och tack vare regnet lagt sig ner. Då passar det bättre i en vas innomhus och så fick det bli. Av erfarenhet vet jag att de brukar växa en del på längden när man tar in dem så en därför ser de en smula små ut i vasen just nu.

 

Annars har vi parkerat oss i soffan nu för att heja på Sverige och sen se veckans avsnitt av Mad men. Fotmassage och bubbelvatten på det så är kvällen räddad.

 

         

 

 

HA EN FIN KVÄLL KÄRA LÄSARE!

 

facebook twitter bloglovin

10 kommentarer till “.flowers from the balcony”

 • Karin A June 5th, 2012 21:13

  Men så fint med penséerna i vas. Härligt att kunna ta till vara dem! :) Låter som en mysig kväll, själv ska jag snart sätta på dvd:n. Kram!

  [Reply]

 • Johanna June 5th, 2012 21:13

  Åhh fotmassage och bubbelvatten låter himmelskt;) Fint med penséer i glasvas. Kram

  [Reply]

 • Linda - Harmony Home June 5th, 2012 21:42

  Vackert och vilken härlig färg de har!

  Hoppas du har en fin kväll /Linda

  [Reply]

 • Paulina June 5th, 2012 22:20

  Tanken har aldrig slagit mig. Att ta in peenser. Men så vackra de är. Underbart!
  Kram Paulina

  [Reply]

 • Jody June 5th, 2012 23:44

  Yaaay! Tack snälla du :) Önskar jag hade inspiration och ork att producera så mycket fina bilder som du gör men jag har helt tappat fotosuget, hoppas att det kommer tillbaka! Tills vidare kikar jag in här och får min dagliga dos :D

  [Reply]

 • mammaxtre June 6th, 2012 08:34

  Men så fint det är med penseer i vas.

  Ha en fin dag

  [Reply]

 • Hem och lycka June 6th, 2012 09:10

  Vackert! Kram Mia

  [Reply]

 • Anna/Rackarungar June 6th, 2012 12:08

  Vackert! Visste inte ens att den blomman kunde bli så lång! Säger lite om mina färdigheter i blomsterlandet. Lär mig hela tiden. Tänk att mitt blomsterintresse infann sig till slut, har det med åldern att göra? (hjälp!)

  Vad skönt att datorn överlevde.

  Ha en fin nationaldag! Kram Anna

  [Reply]

 • Maja June 7th, 2012 20:44

  Jag ÄLSKAR din fototeknik! Är du skolad fotograf?
  Keep up the lovely work!
  XoX / Maja@PerfectionMakesMeYawn

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Tack snälla du, så enormt glad jag blir! Nä, inte skolad bara en självlärd entusiast med mycket kvar att lära mig. Det är kul att se tillbaka och verkligen förstå att man utvecklats och då är ju bloggen riktigt bra!

  Fin helg!
  Kram Maria

  [Reply]

Skriv en kommentar