.treehotel

8 Jun 10:29

Bild: The Blue Cone, med tillstånd från Treehotel

 

Skandinavisk enkelhet och renhet i sitt esse! Jag är barnsligt förtjust i Laminostolen som jag säkert nämnt tidigare och det var nog en av anledningarna till varför jag fastnade för denna bild. Det här rummet med den fantastiska utsikten över ett Norbottniskt landskap tillhör Treehotel. Ett hotell med annorlunda designstugor och rum byggda bland träden i Harads. Första gången jag hörde talas om det var förra sommaren när min pappa och hans K bodde en natt där. Det ligger inte allt för långt från den Norrbottniska kuststaden där jag kommer ifrån så kanske kanske blir det ett besök där för mig och J vid tillfälle. Då skulle jag mer än gärna bo i just detta rummet!

 

facebook twitter bloglovin

4 kommentarer till “.treehotel”

 • Pa June 8th, 2012 23:12

  The blue come – en knallröd träkoja. Kolla också in “Mirror cube” och “Birds nest”

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Ja, alla såg så fina ut! Vilken bodde ni i?

  [Reply]

 • Pa June 10th, 2012 23:58

  The Cabin första ggn och Mirror cube den andra. The Cabin var finare innuti men the Mirror är så häftig utifrån. Fara dit en tur i sommar?

  [Reply]

 • Dr Grane June 11th, 2012 20:03

  Treehotell, en sån fantastisk idé. Jag har velat åka dit ända sedan jag läste om det första gången. Lika häftigt som ishotellet tycker jag.

  [Reply]

Skriv en kommentar