.shoes and candy

9 Jun 12:26

 

Lördagens bilder. Fast pärlans kolor tog slut redan igår. Attans så goda dom är och butiken på söder var som att kliva rakt in i 30-talet. Gillar! Skorna från Kavat som jag skrev om tidigare har hittat hem hit också. Fina och välgjorda är dom onekligen men ganska små. Hmm. Idag tänkte jag genomföra en fotosession och göra klart slutinlämningen till kursen i visuell kommunikation. Människor i miljö är temat så i eftermiddag är det jag som tar med mig kameran och beger mig ut på Stockholms gator. De finns en hel del blommor som skulle behöva planteras om också, kanske snör på mig joggingskorna och tar mig en tur bort till Plantagen och införskaffar några krukor. Vi får se. Men det är det fina med lördagar, inga egentliga måsten.

 

HAPPY SATURDAY!

 

facebook twitter bloglovin

12 kommentarer till “.shoes and candy”

 • Jody June 9th, 2012 13:53

  Vet du, jag älskar din blogg! Varenda gång jag kommer in här vill jag göra om hemma. Tack för härlig inspiration!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Fina du, tusen tack! Det gör mig så glad att du tycker om den. Hoppas bara inte att det är stressande att du vill göra om hela tiden..:)

  [Reply]

 • Mia - Mitt vita hus June 9th, 2012 16:04

  Hrmm små ja det var förnamnet bara, fick byta upp mig en stolek och kände mig genast som big foot:S Men fina var dom iallafall:)

  Ha en strålande helg! (även nu om det spöregnar typ hela tiden;)

  M

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Ajdå. :( Jag måste också gå upp en storlek så ska skicka tillbaka dessa. Hoppas att inte jag också känner mig som big foot då…

  Kram!

  [Reply]

 • Lilla huset på prärien June 9th, 2012 19:09

  snygga skor! jag har letat efter några snygga, klassiska ballerina helt i skinn. bra tips!

  jenny

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Jättefina är dom men ett tips är att gå upp i storlek för dom var rackarns små!

  Kram Maria

  [Reply]

 • Mary June 9th, 2012 19:45

  Finaste du! Åhh du har levererat så mkt fint på sistone och jag har inte haft tid att kommentera. Ska inte gnälla över att jag har mkt att göra, det är på alla sätt självvalt, men du vet. Ibland bara önskar man ju att dygnet hade avsevärt flera timmar. Men nu när jag sitter här och fifflar med KPI:er och ugnen sköter sig själv så passade jag på! :P

  Hoppas allt är bra med dig och du har mer fritid än undertecknad, det ska man ha så här års!

  Kram Mary

  [Reply]

 • Jasmina June 9th, 2012 22:45

  Maria!! Jag dör vad fina bilder du tar, sluta med allt annat du gör och bli fotograf ;) Stor kram

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Haha, tusen tack fina du! Om du bara visste vad glad din kommentar gör mig! Stor kram

  [Reply]

 • Mary June 10th, 2012 10:46

  Kände att det var dags att lägga upp dig som länk på bloggen, för du är bara så bäst! :D

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Finaste finaste du! Tack!

  [Reply]

 • Kjærester på tur June 15th, 2012 19:11

  Arti bilde!

  [Reply]

Skriv en kommentar