.motivation

12 Jun 11:45

Bild: Petra Bindel för Cervera

 

Ja alltså det går lite segt just nu. Sluttampen på skolan med ex-jobb och jobbsökande. Kanske man ska ta och hitta en bra morot som jag får lov att unna mig själv när allt är klart. En vit fin kitchenaid kanske? Jaja, vi får väl se, drömma kan man ju alltid. Nähe, ex-jobba var det jag skulle göra. På återseende!

 

facebook twitter bloglovin

6 kommentarer till “.motivation”

 • Dr Grane June 12th, 2012 13:24

  Lycka till med skrivandet! Vet precis hur tungt det kan vara (och är, skriver just nu det sista på min avhandling). Det är bra med bloggar för kontrasten. Att snabbt kunna fylla på med något sinnligt, vackert, inspirerande och kul. Men det är attans så svårt att inte låta stunden bli en timme, kanske två. Jag sätter upp tydliga “morötter” och mål. Först när jag skrivit en viss del får jag ta paus, osv. Det fungerar ganska bra just nu – för jag är galet motiverad att bli klar med mitt skrivande. Men tyngre dagar är det svårare…

  [Reply]

 • Anna/Rackarungar June 12th, 2012 13:59

  Klart att DU ska ha en Kitchen Aid!! Du om någon! Får man inte examen-present nu för tiden? Det borde vara en perfekt sak att önska sig? Annars får ni slå på stort och gifta er, typisk bröllopsgåva. Kanske lite fel anledning, men men….

  [Reply]

 • Malin June 12th, 2012 17:29

  Hej

  Ville bara säga att jag gillar din blogg så mycket, jag blir alltid på gott humör när jag tittar in här, tack!

  Lycka till med skrivandet, det kommer gå GALANT!

  Kram

  [Reply]

 • Emma June 12th, 2012 20:36

  Åh jag vill också ha en kitchenaid, kanske får bli nästa köp:) Du vet väl att de har bra pris på dem på Cervera nu!

  Lycka till med Ex-jobb!

  Kram Emma

  [Reply]

 • Katja June 13th, 2012 07:19

  Kitchen Aid would be perfect, but I don’t know if I should get it in retro powder pink to match my ice cream machine :DD

  I popped by to say I really really love your blog, have been reading it for a week now and just truly wanted to say: great job you :)

  [Reply]

 • Kjærester på tur June 15th, 2012 19:11

  Ja takk, jeg vil også ha! Flott morter var det og. Lykke til!!

  [Reply]

Skriv en kommentar