old archive

26 Jul 20:46

       

 

Idag har jag betalat räkningar. Ett nödvändigt ont. Lite roligare blir det när man sen får lägga ner de betalda räkningarna i ett sånt här fint arkiv för viktiga papper (nu har vi ju mest e-fakturor för att slippa papper men några papper kommer man ju inte ifrån). Den gamla arkivväskan kommer från morfar, som så mycket annat den senaste tiden, och jag är väldigt glad att dom tänkte på mig när dom såg den så att den inte slängdes. Jag älskar gamla saker med en historia! Nu har det nya modemet kommit också så vårt internet fungerar igen, hurra!

 

Nu blir det kvällsfika med fröknäcke, en god blåmögelost och min svartvinbärsmarmelad som jag kokade på svartavinbären jag fick med mig hem från Gården. Lyxigt värre såhär på en torsdag!

 

facebook twitter bloglovin

11 kommentarer till “old archive”

 • Maria - Wikers liv July 26th, 2012 21:57

  Å, en sån fin arkivväska du fick! Gillar! Ja, visst är det en viss charm med gamla saker, och extra kul när det finns historia bakom dem!
  Gillar din blogg!
  /Maria

  [Reply]

 • Hem och Lycka July 26th, 2012 22:31

  Å vilket snyggt arkiv, förstår att du är glad för det! kram Mia

  [Reply]

 • Katarina July 26th, 2012 22:43

  Helt underbar! Vilken skatt :)

  [Reply]

 • Ekomorsan July 27th, 2012 08:14

  Galet snygg arkivväska!! Nästan i stil med min symaskinsväska som jag älskar! :) Härligt att modemet äntligen kommit!

  [Reply]

 • sara sundgren July 27th, 2012 18:52

  Ojoj, fina du! och jag ser en Ladurée påse i bakgrunden, och jag som var inne där igår och insvepte atmosfären. Så säg mig Maria, håller du på något med Yoga?

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Jag har inte varit in i Ladurées butik här i Stockholm än. Måste ta mig dit! Jag fick macarons från Ladurée i Paris av en vän till mig när jag fyllde år så påsen kommer därifrån. :) Nej, det gör jag inte. Har försökt ett par gånger men är nog inte riktigt där i mig själv än. Någon dag kanske! :)

  [Reply]

 • Selma July 27th, 2012 22:06

  It`s lovely!

  [Reply]

 • Mary July 30th, 2012 22:14

  Men jisses vilken fin!!!! <3 Först trodde jag att det var ett otroligt vackert symaskinsfordral..jag var avundsjuk redan där och då. Och inte blev jag mindre avis av att läsa att det var ett "akrivfodral/väska". Ja, jag mår lite illa faktiskt.. :P av avundsjuka alltså! Kram fina

  [Reply]

 • Fotograf Sofie Gustafsson July 31st, 2012 15:46

  Men gud vilken fin!

  [Reply]

 • PerfectionMakesMeYawn July 31st, 2012 23:24

  Men ÅH! Lova oss att Hålla hårt i den där arkivväskan! Det var den finaste prylen vi sett på länge. Utan tvekan! :)

  [Reply]

 • Jess August 3rd, 2012 09:17

  Vilken underbar arkivväska, jag förstår att du blev glad att den inte slängdes! Kram

  [Reply]

Skriv en kommentar