Holiday

4 Aug 08:56

20120804-090137.jpg

 

Vi har tagit semester några dagar och njuter nu av allt Gotland har att erbjuda. I förrgår åt vi en fantastisk god (och vacker) middag bestående lamrostbiff och en krämig risonisallad med rödbetor, chèvre och vårlök. Nom nom!

Jag försöker mig på att posta detta från mobilen så jag hoppas det ser någorlunda ut :)

facebook twitter bloglovin

13 kommentarer till “Holiday”

 • Formelle Design August 4th, 2012 16:19

  Gotland låter härligt! Hoppas ni får sköna dagar!

  //Johanna

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Tack! Det var verkligen härligt!

  [Reply]

 • salikon August 4th, 2012 22:42

  Så härligt att vara på Gotland!! Ser finfint ut.

  [Reply]

 • Pernilla August 4th, 2012 23:47

  Det såg gott ut! Och vilken fin bild!

  Kram Pernilla

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Det var riktigt gott kan jag lova! :) Tack snälla!

  Kram!

  [Reply]

 • Design Concept by Linda August 6th, 2012 09:21

  Underbara Gotland! Längtar dit:)

  Hoppas ni har en härlig semester.
  Kram /Linda

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Ja, det var riktigt härligt! Det var första gången på Gotland för mig och wow, vilket underbart ställe!

  Kram!

  [Reply]

 • Linda August 7th, 2012 12:35

  Mums…ska strax bege mig ut och handla in lunch på jobbet.
  Skulle inte ha något emot chévre och rödbetor. Ser riktigt gott ut!

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Nä, nykokta rödbetor med krämig chévre. Mums!

  [Reply]

 • Anna August 7th, 2012 14:08

  Åh vad gott…OCH vackert!

  Hoppas du har en fin sommar!

  Kram

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Tack snälla du! Hoppas även du har en fin sommar! Kram

  [Reply]

 • Dr Grane August 8th, 2012 14:32

  Är det instagram du använder? Jag blir inte klok på överföringen till bloggen. Det hade varit ett galet smidigt sätt att snabb-blogga på men mina bilder blir pixliga. Eftersom alla andra lyckas så bra gissar jag att det är en inställning som jag inte hittat än som är problemet. Oavsett vad. Jag gillar dina inlägg oavsett hur du skapat dem. Så kör på! Enkelt och lustfullt ska det vara.

  [Reply]

  mariaemb. svarar:

  Ja, det är instagram. Men jag använder bilderna som hamnar i fotoalbumet på mobilen. För mig hamnar (nästan) alla bilder där samtidigt som jag lägger upp dem på instagram. Jag har dock ingen aning om varför det blir pixligt. Mina är ju inte direkt hög kvalité på men inte så farligt. Hoppas det löser sig för dig!

  Tack fina du! Kram

  [Reply]

Skriv en kommentar