merry x-mas

25 Dec 21:24

Via: Länna möbler

 

 

God jul och god fortsättning på er! 

  

Det har varit lite fullt upp den senaste tiden och jag hann inte titta in här igår och önska er god jul. Jobb förra veckan och sen försöka hinna träffa alla när vi nu är hemma på besök i Norrbotten under julledigheten. Igår hade vi en riktigt fin julafton då vi  träffade nära och kära och åta en massa god  julmat. Nu ligger jag däckad i sängen med en jobbig förkylning. Fy och blä, det är inte så man vill spendera sina lediga dagar. Håller tummarna att det blir bättre efter en natts sömn. Var tomten snäll mot er i år!?

 
 
 
 

_____________________________________________________________________________

Jag kommer snart att flytta tillbaka till min gamla blogg, mariaemb.blogspot.com, och då kommer den här bloggen släckas ner. Under övergångsperioden publiceras inläggen både här och där. Välkommen dit!

 

I will soon move back to my old blog, mariaemb.blogspot.com, and this blog will be closed down. During the transition I will publish post both here and at the other blog. Welcome to visit me there!

_____________________________________________________________________________

 
 
 
facebook twitter bloglovin

1 kommentar till “merry x-mas”

  • Mia Mitt vita hus December 25th, 2012 21:34

    God fortsättning till dig rara! Tack för påminnelsen om flytten, ska uppdatera min lista:) kram M

    [Reply]

Skriv en kommentar